Butterflies
Salpublikum2

Billetsalg
Billetten.dk - Salgssteder - Salplan - Revyadresse
u


Billetsalget til revyen 2018
starter onsdag den 15. november kl. 12.00


Forestillinger 2017

UDSOLGT!

Fredag 27. januar kl. 18.00 (inkl. menu)

Lørdag 28. januar kl. 16.00

Fredag 3. februar kl. 18.00
(inkl. menu og dansemusik)

Lørdag 4. februar kl. 16.00

Søndag 5. februar kl. 15.00 (inkl. kage)


Fredag 10. februar kl. 18.00
(inkl. menu)

Lørdag 11. februar kl. 16.00


Søndag 12. februar kl. 15.00
(inkl. kage)

Ved alle forestillinger er kaffe/te inkl. i prisen!


Køb af billetter

1
På internettet via billetten.dk ved at
klikke på linket "Billetten.dk" øverst til venstre.
Ved køb på internettet kan de enkelte pladser vælges direkte, og hvis billetterne selv printes, er der ingen ekspeditionsgebyr.

2
På et fysisk salgssted, hvor der kan spørges ind til ledige pladser. Billetterne bliver printet på stedet. Ekspeditions-gebyret pr. billet er 10 kr.

3
Ønskes
16 billetter eller mere op til 48, er det muligt ringe bestillingen ind på 7020 2096.

Billetter kan ikke reserveres, returneres eller ombyttes (aflysning undtaget).

Revyadressen er Kulturhuset, H. C. Andersens Vej 24 i Næstved. Revyen har kun få egne parkerings-pladser, men p-pladserne ved Digtergårdens butikscenter kan benyttes. Parkeringspladserne ved boligblokkene overfor revyen er private, og må derfor ikke benyttes.

Revysal og bar

I salen er der plads til 144 gæster fordelt på 18 otte-mandsborde i intime og hyggelige omgivelser. Scenen er opbygget med en buescene foran scenetæppet, hvilket giver en ekstra nærhed med skuespillerne, ligesom musikerne, som er placeret på siden af buescenen. Forestillingen varer i ca. 2 timer plus en pause på 20 min. Under forestillingen er fotografering og videoptagelse kun tilladt efter aftale. Mobiltelefoner og lignende skal være slukkede under forestillingen.

Revybaren er det første man møder, når man træder ind i salen. Udvalget består af alm. og classic øl, rød- og hvidvin, sodavand, kildevand og breezers. Der er ekstra revybar i foyeren på fredage fra kl. 17.00, hvor dørene til selve revysalen åbnes kl. 18.00. Lørdage åbnes revysalen kl. 15.30 og søndage kl. 14.30. I baren er der kun mulighed for kontantsalg. Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Revymenu og dansemusik

På fredage er der 3-rettersmenu, som leveres af Madtemplet fra Skovens Restaurant ved Lars & Charlotte Petersen. Kvaliteten er altid i top, og roses år efter år af vores gæster.

Menuen i 2017:

Forret: Dampet laks m/pasta-urtecreme, krabbekød, rejer, søgræs, brød og smør.
Hovedret: Italiensk kamfilet med rodfrugter, satéspyd og lune frikadeller, Pommes McCare, flødekartofler bagt med bacon, coleslaw og salatfad med dressing.
Dessert: Chokolademuffins med topping.

Èn af de populæreste aftener er med dans, og det er igen i 2017 den meget velkendte duo Butterflies, der står for musikken. Der er højt humør og stor danselyst, når Butterflies spiller, og der er ikke mange, der er gået hjem, når festen slutter kl. 01.30. For at gøre plads til dansegulv, rykkes de tre forreste borde ud til siden umiddelbart efter forestillingen.

Salpublikum1
Fredage
Søndage
Lørdage
Fredag 3. februar


© Næstved Teater Og Revyklub
All Rights Reserved

 
Stortlogohvidskygge
Spotlightcoloured
goerdetselv

Sydsjællands bedste vinterrevy!

stor