Billetsalget starter onsdag den 15. november kl. 12.00
 

DSC0149

 

Billetsalget starter:
Onsdag 15. november kl. 12.00

Spilleplan:
Fredag og lørdag: 26. - 27. januar
Fredag, lørdag og søndag: 2.- 3.- 4. februar
Fredag, lørdag og søndag: 9.-10.-11. februar

Fire billettyper at vælge imellem...

Fredage - med menu og kaffe
Revy med to-rettersmenu suppleret med kage og kaffe eller te. Der er ekstra revybar i foyeren, som vil være åben fra kl. 17.00 og frem til kl. 18.00, hvor dørene til revysalen åbnes.

Fredage - med menu, kaffe og dansemusik
Revy med to-rettersmenu suppleret med kage og kaffe eller te.
Der er ekstra revybar i foyeren, som vil være åben fra kl. 17.00 og frem til kl. 18.00, hvor dørene til revysalen åbnes.
Efter revyen er der dansemusik med den populære duo Butterflies frem til kl. 1.30. For at give plads til dansegulv vil de tre forreste borde blive fjernet og gæsterne ved disse borde får anvist borde bagerst i salen.

Lørdage - uden tilbehør
Dørene til reysalen åbnes kl. 15.30.

Søndage - med kage og kaffe
Revy med kage og kaffe eller te.
Dørene til revysalen åbnes kl. 14.30.

Billetter...

Kan købes på internettet ved at klikke på linket "Billetten.dk" herover. De enkelte pladser vælges direkte, og hvis billetterne selv printes, er der ingen ekspeditionsgebyr.
Eller på et fysisk salgssted, hvor der kan spørges ind til ledig pladser. Billetterne bliver printet på stedet, og ekspeditionsgebyret pr. billet er 10 kr.

Ønskes 16 billetter eller mere op til 48, er det muligt at ringe bestillingen ind på 7020 2096.

Billetter kan ikke reserveres, returneres eller ombyttes - aflysning undtaget.

Forestillingerne varer i ca. 2 timer plus en pause på ca. 20 min.

Menu & Bar...

Fredagsmenuen leveres af Madtrylleriet, som er ny leverandør i Næstved Revyen.
Forret: Spinatroulade med røget laks vendt i pikantcreme & krydderurter anrettet på sprød salat og garneret med crabmeat, hertil serveres hjemmebagt flutes med smør.
Hovedret: Culottesteg stegt med herbes de provence. Sprængt svinemørbrad stegt med barbecue. Stegt kyllingebryst. Små kartofler stegt med pesto, grøntsags-timbale, spidskåls salat, pasta salat og årstidens salat. Bearnaise og timian sauce.
Kage: Hjemmelavet chokolade trøffelkage med hyldeblomst topping & bær.

Revybarens udvalg består af alm. og classic øl, rød- og hvidvin, sodavand, kildevand og breezers. Der er desværre kun mulighed for kontantsalg.

Mad- og drikkevarer må ikke medbringes i revyen.

Bemærk venligst...

Revyen har kun få egne parkerings-pladser, men p-pladserne ved Digtergårdens butikscenter kan benyttes. Parkeringspladserne ved boligblokkene overfor revyen er private, og må derfor ikke benyttes.

Af hensyn til trådløst udstyr, skal mobiltelefoner og lignende skal være slukkede under forestillingen.

Fotografering og videoptagelse er kun tilladt efter aftale.


 

DSC0141
DSC0178
DSC0157
DSC0084
DSC0133
DSC0169
DSC0044
DSC0023
Søndage
Lørdage kl. 16.00
Fredag kl. 18.00 2. februar


© Næstved Teater Og Revyklub
All Rights Reserved

 
Stortlogohvidskygge
Spotlightcoloured
m2

Sydsjællands bedste vinterrevy!

- for 30. gang!

Fredag kl. 18.00 26. januar og 9.