DSC0102
DSC0082
DSC0128
DSC0103
DSC0044
DSC0097
DSC0050
DSC0114
DSC0031
 
Spotlightcoloured

- for 32. gang!

Stortlogohvidskygge
guldrod

Sydsjællands bedste vinterrevy

Billetsalg

Billetten

Salplan

Køb billetter online, eller se ledige datoer og pladser ved at klikke på Billetten's logo herover. Prisen er + billetgebyr.

Det er også muligt, at ringe til Call-centret
på 7020 2096. Prisen er + billetgebyr, samt ordregebyr på 25 kr.

Billetterne kan ikke refunderes, undtagen ved aflysning. Billetten.dk kan ombytte billetter, hvis der er tale om fejlbestilling, men kun umiddelbart efter købet.

Solgte billetter: 90 %
Ledige billetter: 116

Opdateret 15. dec. kl. 7.50

Fredag 24. januar kl. 18.00 - 380,- (1 ledig)

Lørdag 25. januar kl. 14.30 - 150,-

Fredag 31. januar kl. 18.00 - 380,- (7 ledige)
Lørdag 1. februar kl. 14.30 - 150,-
Søndag 2. februar kl. 14.30 - 190,- (11 ledige)

Fredag 7. februar kl. 18.00 - 380,- (4 ledige)
Lørdag 8. februar kl. 14.30 - 150,- (9 ledige)
Søndag 9. februar kl. 14.30 - 190,-

Priserne er plus gebyr.

Spillested & adgang
Kulturhuset, H.C. Andersens Vej 24, Næstved.
Forestillingens varighed: Ca. 2 timer inkl. pause.
Kapacitet: 150 gæster pr. forestilling.


Adgang til salen og revystart:
Fredage: Kl. 18.00. Menu ca. kl. 18.10. Revystart kl. 20.00.
Lørdage og søndage: Kl. 14.30. Revystart: Kl. 15.00.

Adgangsdøren er låst under forestillingen af sikkerhedshensyn.

Bemærk venligst
Revyen har kun få egne parkeringspladser, men p-pladserne ved Digtergårdens butikscenter kan benyttes. Parkeringspladserne ved boligblokkene overfor revyen er private, og må derfor ikke benyttes.

Fotografering og videoptagelse under forestillingen kun efter aftale. Mobiltelefoner og lignede skal være slukkede.

Mad- og drikkevarer må ikke medbringes.

Fredagsmenuen
Leveres af Madtrylleriet.

Forret portionsanrettet:
Varm røget laks med peber og marineret krydderurtesalat med persillecreme. Friskbagt brød med smør.

Hovedret som buffet:
Kalveculotte, langtidsstegt nakkefilet, ristede kartofler med smør og havsalt. Honningbagte rodfrugter, spidskåls- salat med bl.a. gulerød, æbler og kerner. Skysovs.

Dessert portionsanrettet:
Chokolademousse med flødeskum.

Revybaren
Alm. og classic øl, rød- og·hvidvin, diverse sodavand, kildevand og breezers.

Ekstra revybar på fredage i foyeren fra kl. 17.00-18.00

Betalingsmuligheder: Kontant og MobilePay.

IMG20190210141543

FREDAGE kl. 18.00
i
nkl. tre-rettersmenu & kaffe/te
24. januar
& 31 januar & 7. februar
380,-

LØRDAGE kl. 14.30
(ingen tilbehør)
25. januar
& 1. februar & 8. februar
150,-

SØNDAGE kl. 14.30
inkl. kage & kaffe/te
2. februar & 9. februar
190,-
 


© Næstved Teater & Revyklub
All Rights Reserved

DET skal fejres!